Motion

Glädje

Glömmer ibland hur viktigt det är att röra på sig. Varit lite nedstämd idag, men en rejäl cykeltur ändrade på den saken. Det har varit lite oro över framtiden med avseende på jobb mm. E skulle egentligen kommit hit idag efter att ha varit med sin mamma i ca en månad, på semester mm. Men hon mådde inte bra och ville stanna hos mamma.

När livet inte är på topp så föredrar hon att göra det, vilket emellanåt känns lite utmanande för mig. Varför duger inte jag? Onekligen en fantastisk förlåtelseövning för mig. Friheten ligger alltid i att släppa taget. Ofta är det förväntningar på andra människor som vi måste släppa.

Upplevde också en rastlöshet och bestämde mig för att åka ut på en cykeltur ganska sent nu på kvällen, men innan solen gått ner. Har blivit lite biten av orientering och köpte idag en naturpasset-karta. Kontrollerna här runt Knivsta är anpassade för att tas med cykel, så cykel fick det bli. Har egentligen aldrig tyckt det varit så kul att cykla, men kanske får omvärdera det. Jag har trots allt en ganska hyfsad hybridcykel med massa växlar och grejer. Var ute på en längre tur igår också och både igår och idag var det trevligt. Idag höll jag rätt hyfsat tempo och fick upp pulsen lite. Fick också närkontakt med ett rådjur med två kid på bara ett par meters håll. Vi stod och såg på varandra ett par sekunder innan de tyckte det var säkrast att skutta vidare ut på fältet. Efter dagens tur så var humöret betydligt bättre.

Planerar också lite inför morgondagen, så att jag inte blir allt för passiv. Ska röja lite på Es rum och lägga ut hennes gamla loftsäng till försäljning. Tänkte egentligen att detta kunde vara en aktivitet vi kunde göra tillsammans, men jag vet inte när hon dyker upp här nästa gång, så jag får väl ta tag i detta på egen hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *