Rutiner

Vi mår nog alla bra av lite struktur och rutiner. Visserligen tror jag också på det goda i att följa intuitionen och det som är givet i stunden. Men för en som har svårt att alltid känna intuitionen tror jag det är bra att ha lite struktur.

Framför allt är det på morgonen jag försöker vara strukturerad. När jag går upp sätter jag mig i hörnet i soffan och kanske läser några rader i något uppbyggligt. Just nu läser jag You Can Be Free From Your SELF av David Alsobrook. Efter läsningen blir det en stund i tystad/meditation. Nu när jag inte har jobb är ju detta inte så svårt. Det gäller att behålla fokus och gå upp i tid när/om jag får jobb.

Jag har egentligen aldrig varit någon hejare på att meditera. Ibland händer det att jag sjunker in i meditation. Annars är det mest en stund för reflektion och kanske skriva lite i min dagbok eller reflektera över mina mål. Kanske tänka på vad jag känner mig tacksam över.

På kvällen har jag inte riktigt lyckats få in någon motsvarande rutin, men borde försöka med det. Kanske kan bloggandet bli en del av min kvällsrutin. Det är ofta då jag försöker få till ett inlägg. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *