Följa John

Photo by Omid Armin on Unsplash

Börjar alltså jobba om några veckor igen. Jag vill passa på att utnyttja tiden till dess väl. Vill komma in i en ordentlig rutin kring sådant jag vill upprätthålla för lång tid framöver. Idag var jag uppe 6:30 och mediterade, vilket för en gångs skull kändes bra. Är egentligen inte mycket av en meditatör. När jag berättar för folk att jag har ett andligt intresse så tror de ofta att det går ut på att sitta på en kudde och mässa ”oum”. Jag har gjort väldigt lite av just detta. Men jag tror ändå att meditation är bra, så jag gör ett nytt försök att komma in i en rutin kring det.

En av dem som rekommenderar meditation är John Butler. Var ute på en längre promenad idag. Ofta lyssnar jag då på något inspirerande. En av mina nya favoriter på sistone är John. Lyssnade på detta inslag idag. Han pratar om sin syn på vad som händer när vi dör. Jag gillar verkligen det här sättet att förena kristendom med lite mer allmänna andliga principer. Jag tror Butler kallar sig kristen, men ofta låter han inte som en sådan. I det här inslaget verkar han öppen för tanken på reinkarnation. Det är väl värt att lyssna på honom bara för att höra hans röst. Också den härliga skolengelskan gör upplevelsen trevlig. Det går nästan rysningar av välbehag genom kroppen bara av att höra honom prata. Tycker också han är väldigt inspirerande att lyssna på, exempelvis när han skrattar gott åt tanken på sin egen död. Rolig gubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *